Brandfarliga Arbeten

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav.

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos någon av våra arrangörer får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

DISTANSKURS
Brandfarliga Arbeten

Godkänd webbkurs som ger certifikat för hett arbete.

Öppen onlineutbildning för dig som ska vara tillståndsansvarig, utförare eller brandvakt! Denna utbildning ger certifikat för heta arbeten, utbildningen heter Brandfarliga Arbeten och certifikatet utfärdas av Svebra. Utbildning uppfyller försäkringsbolagens krav och är jämförbar med Brandskyddsföreningens kurs Heta Arbeten.

Pga Covid-19 har försäkringsbolagen tillsammans med Brandskyddsföreningen och Svebra godkänt att man kan gå en certifieringsKurs för brandfarliga och heta arbeten på distans. Kursen sker digitalt via Zoom och är ca 6h inkl raster, men utan den praktiska övningen.

Certifikatet får du direkt efter kursen.

Pris: 2100 kr ex moms (inklusive certifikat, ID06 och kurslitteratur)

Tidsåtgång: Kursen pågår mellan ca 8.00-14.00

Hur det går till:
Alla deltagare deltar via dator eller surfplatta från sitt eget hem, jobb eller där det passar dig bäst. Du kopplar upp dig via Zoom (gratis programvara som finns både till desktop och som app) och deltar på utbildningen via ett digitalt klassrum. Du behöver bra internetuppkoppling, headset och webbkamera på din enhet.

Alla deltagare behöver en egen enhet och loggar in med sitt eget namn.

Klassrummet öppnar 10 minuter innan kursstart, du måste logga in minst fem minuter innan start.

Innan kursstart skickas ett email ut med en länk till mötet samt instruktioner på hur du loggar in. Vid kursstart behöver du kunna legitimera dig med körkort, id-kort eller pass.

Certifiering:
Gör du digitalt med din dator, surfplatta eller smartphone.

Kurslitteratur:
Skickas ut till den adress du angett i anmälan några dagar innan kursstart. Sen anmälan är endast möjlig om det finns platser kvar och om du har möjlighet att hämta bok på plats i Gällivare.

OBS! Villkor för bokning och avbokning:
Kursavgiften faktureras i samband med anmälan.

Vid avbokning 1-7 dagar innan kursstart debiteras 100% av kursavgiften.
Vid avbokning 8-14 dagar innan kursstart debiteras 50% av kursavgiften.
Vid uteblivet deltagande debiteras 100% av kursavgiften.

Har du frågor angående distanskursen i Brandfarliga Arbeten?
Ring Amanda på 073-834 79 61

En utbildning framtagen av Svebra

Brandfarliga Arbeten är framtagen av SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretag) och Byggföretagen (fd Sveriges Byggindustrier) i samråd med Sveriges främsta experter på området. Vid framtagningen av utbildningen har flera branscher deltagit för att få den anpassad efter olika arbetssituationer. En del i målsättningen med framtagandet av konceptet har varit att minimera administration och därmed effektivisera för både arrangörer och utförare.

Boka utbildning i
Brandfarliga Arbeten

Baxis Handelsbolag
Org.nr. 969633-1231

Kattfotsvägen 11
982 35, Gällivare

info @ stoppabranden.nu

+46 70 359 77 71